nl
en
About us | Events | Masterclass Circulair Ondernemen | Strategische kansen zien en benutten

Circulair Ondernemen | Strategische kansen zien en benutten

MASTERCLASS – Als ‘kickstart’ van deze serie beginnen we met de basis: hoe ziet een waardeketen eruit, waar is sprake van waardeverlies en waar liggen de businesskansen? Daarnaast ontdek je verschillende circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën die passen bij die kansen. In de masterclasses die hierop volgen, ga je actief aan de slag met je eigen circulaire businessmodel. Lees hieronder meer of meld je meteen aan! 

Dit is de eerste in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen. Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken.

Resultaat

  • Maak kennis met de basisprincipes van de circulaire economie
  • Identificeer waardeverlies binnen jouw organisatie
  • Ontdek kansrijke nieuwe businessmodellen en ontwerp-strategieën

 

Voor wie

Voor MKB Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever. 

 

Trainer

Rick Passenier | CIRCOAls programma van CLICKNL activeert CIRCO productiebedrijven en creatieve professionals om concreet aan de slag te gaan met circulair ontwerpen. Door producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen wordt circulair ondernemen in veel gevallen mogelijk. Hiervoor ontwikkelde CIRCO een – inmiddels bewezen – methode.

LinkedIn-groep

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!

 

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Gedurende 2021 faciliteren we iedere maand expertsessies, netwerkevenementen of masterclasses om aan de slag te gaan met circulariteit.