nl
en
About us | Events | Masterclass Circulair Ondernemen | Marketing en branding

Circulair Ondernemen | Marketing en branding

MASTERCLASS – De juiste marketing en branding is belangrijk. Wat wordt jouw marketingstrategie? Wat ga je communiceren? Het product of de impact die het maakt? Via welke kanalen ga je communiceren? En wat zijn de ontwikkelingen in marketing en branding die van belang zijn voor jouw circulaire bedrijf?

Dit is de laatste in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen. Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Heb je de eerste vijf masterclasses gemist? Geen probleem, je kunt de masterclasses online terugkijken. > https://bit.ly/e_learningce

Tijdens deze training krijg je inzicht in het proces hoe je een sterk merk bouwt. En welke rol branding en marketing speelt bij het aantrekken van investeerders, het laten groeien van je fanbase en het werven van nieuw personeel.

Resultaat

  1. Inzicht in het belang van marketing en branding .
  2. Inzicht in de verschillende manieren van marketing.
  3. Reeks concrete ideeën om een begin te maken met jouw marketingstrategie.

Voor wie

Voor MKB in Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

Trainer

Anne Miltenburg is een merkontwikkelaar met een missie om changemakers te helpen meer impact te maken. Met werkervaring bij verschillende wereldberoemde bureaus, waaronder Studio Dumbar, Lava en Interbrand, is ze uitgegroeid van ontwerper tot creatief directeur van grote merkprojecten in Europa en Azië.

In 2015 richtte Anne The Brandling op, een educatief bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van merkdenken om changemakers over de hele wereld te helpen hun ideeën voor verandering beter te verkopen. Hierbij heeft ze samengewerkt met honderden sociale ondernemers, startups, activisten en zakelijke onruststokers over de hele wereld.

Anne is tevens de persoon achter het Brand Thinking Canvas, de handleiding voor methoden voor merkontwikkeling. En Brand the Change, een branding-toolkit voor veranderaars.

LinkedIn-groep

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen aan de versterking van het circulaire ecosysteem in de provincie. Als onderdeel van deze samenwerking organiseren we verschillende evenementen en masterclasses.