nl
en
About us | Events | Masterclass Circulair Ondernemen | Financiering

Circulair Ondernemen | Financiering

MASTERCLASS – Het is tijd voor een investering, maar waar te beginnen met zoveel verschillende soorten financiering en regelingen? Welk type investeerder past bij jou? Ben je überhaupt klaar voor een investering? Waar moet je als organisatie rekening mee houden? Zoveel vragen, zoveel keuzes.

Dit is de vijfde in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen. Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Heb je de eerste vier masterclasses gemist? Geen probleem, je kunt de masterclasses online terugkijken. > https://bit.ly/e_learningce

Tijdens deze training leer je naar jouw financiële plan te kijken vanuit het perspectief van een investeerder, krijg je inzicht in de verschillende soorten financiering en regelingen en kijk je naar welke strategie en skills voor jou nodig zijn in deze fase.

Resultaat

  1. Overzicht van type financieringen.
  2. Inzicht krijgen in het perspectief van de investeerder.
  3. Inzicht in welke strategie en skills voor jouw organisatie nodig zijn bij deze volgende fase.

Voor wie

Voor MKB in Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

Trainer

Maiko Kamerbeek is sociaal ondernemer, projectmanager en adviseur.

Hij deed veel ervaring op als ondernemer als mede-oprichter van Showcare en Botame, die zich richten op het creëren van doe-het-zelf mini-ecosystemen – terraria. Kamerbeek wordt gemotiveerd door andere ondernemers en hun inspirerende visie. Daarom wil hij graag anderen helpen hun bedrijf op te schalen in duurzaamheid met de focus op internationalisering. Zijn kracht ligt in projectmanagement, strategisch management en business development.

In 2020 trad hij in dienst bij KplusV Ondernemen als Toekomstmaker en adviseur waar hij helpt bij het aanpakken van collectieve uitdagingen en het ondersteunen van economische groei. Datzelfde jaar werd Kamerbeek projectmanager en adviseur voor PIM – Provincie Noord-Holland. Het unieke initiatief van Provincie Noord-Holland investeert in duurzaam innovatief en gezond midden- en kleinbedrijf.

Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) helpt MKB-ers in Noord-Holland met groei en financieringsvragen in verschillende sectoren. Dit doet PIM door het geven van maatwerkadvies, masterclasses en online ondersteuning.

LinkedIn-groep

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen aan de versterking van het circulaire ecosysteem in de provincie. Als onderdeel van deze samenwerking organiseren we verschillende evenementen en masterclasses.