nl
en
About us | Events | Masterclass Circulair Ondernemen | De uitdagingen

Circulair Ondernemen | De uitdagingen

MASTERCLASS – Circulair ondernemen vergroot je concurrentiekracht en creëert nieuwe waarden voor je organisatie en klanten. Reden om gelijk aan de slag te gaan. Maar voordat je begint is het belangrijk om helder te krijgen welke uitdagingen er zijn op weg naar een circulair business model.

Dit is de tweede in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen. Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Heb je de eerste masterclass gemist? Geen probleem, je kunt de masterclasses online terugkijken. > https://bit.ly/e_learningce 

In deze masterclass werk je daarom samen met andere MKB-bedrijven uit Noord-Holland aan het formuleren van de belangrijkste uitdagingen voor jouw bedrijf in de transitie naar een circulair business model. Daarnaast leer je welke kwesties van invloed zijn op het oplossen van deze uitdagingen en maak je een concreet stappenplan.

Resultaat

  1. Jouw belangrijkste circulariteitsuitdaging geformuleerd.
  2. Concreet stappenplan.

Voor wie

Voor MKB in Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

Trainer

Ilse Kwaaitaal | Impact Hub Amsterdam. Impact Hub Amsterdam ondersteunt bedrijven bij het starten, groeien en opschalen van duurzame impact in Nederland en daarbuiten.

LinkedIn-groep

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Gedurende 2021 faciliteren we iedere maand expertsessies, netwerkevenementen of masterclasses om aan de slag te gaan met circulariteit.