nl
en
About us | Events | Masterclass Circulair Ondernemen | Business Model ontwikkelen

Circulair Ondernemen | Business Model ontwikkelen

MASTERCLASS – Om een sterk circulair business model te ontwikkelen, gaan we aan de slag met het Circularity Deck: een op kaarten gebaseerde tool ontwikkeld door Dr. Jan Konietzko en Technische Universiteit Delft.

Dit is de derde in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen. Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Heb je de eerste twee masterclasses gemist? Geen probleem, je kunt de masterclasses online terugkijken.

Tijdens de training krijg je toegang tot je persoonlijke Miro-bord met alle middelen. Het staat je vrij om het bord na de training te kopiëren naar je eigen Miro-bord en je collega’s, partners en leveranciers uit te nodigen om ideeën verder te ontwikkelen en te valideren. 

Resultaat

  1. Basiskennis van de vijf circulaire strategieën
  2. Concrete acties en ideeën om deze strategieën in jouw bedrijf te implementeren.
  3. Een organisatiekader en middelen om zelf verder mee aan de slag te gaan.

 

Voor wie

Voor MKB in Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

 

Trainer

Dr. Jan Konietzko | Het Circularity Deck is gemaakt door Dr. Jan Konietzko, als onderdeel van zijn onderzoek aan de Technische Universiteit Delft in Nederland. Met deze tool wil Jan circulair en duurzaam ondernemen intuïtief en toegankelijk maken. Tot op heden heeft het Circularity Deck meer dan 600 mensen in het bedrijfsleven en de academische wereld geholpen om te begrijpen waar de circulaire economie over gaat, en om aan de slag te gaan met de duurzaamheidstransformatie van hun bedrijven.

LinkedIn-groep

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!

 

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Als onderdeel van deze samenwerking organiseren we diverse evenementen en gratis masterclasses.