PITCH EVENT DE UITDAGING

Op 23 maart presenteren de 9 nieuwe sociaal ondernemers die het programma van De Uitdaging hebben gevolgd hun business case!

Zij gaven met het programma vanaf najaar 2016 hun startende sociale firma’s een flinke boost. Het resultaat daarvan zien we deze middag in de finale van het programma waarin de ondernemers de business cases voor hun Sociale firma pitchen. Sociale firma’s zijn ondernemingen die werkplekken creëren voor arbeidsmatige dagbesteding en/of werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een professioneel en deskundig expertpanel geeft zijn reactie op de pitches van de sociaal ondernemers. In het expertpanel zitten vertegenwoordigers van Gemeente Amsterdam, Oneplanetcrowd, Start Foundation, PwC en Nyenrode Business Universiteit. Ook de aanwezigen in de zaal wordt gevraagd om een reactie vanuit hun expertise. Alles om de sociaal ondernemers en hun business een solide start te geven.

We nodigen u van harte uit hierbij te zijn.

Locatie

Linnaeusstraat 2c, 1092CK Amsterdam

Programma

14:30 – 14.45 Inloop

14.45 – 15:15:  Aanvang finale en keynote sprekerDrie rondes van plenaire pitches, feedback van het Dragons panel en twee rondes market place publiek

17:50 – 18:00:  Plenaire afsluiting

18:00 – 19:00: Borrel

Aanmelden
We zien u graag! Meldt u aan via het formulier op de website van De Uitdaging.

Wat is De Uitdaging? 

Gemeente Amsterdam, Impact Hub Amsterdam en Nyenrode Leergang Sociaal Ondernemen zijn in het najaar van 2016 gestart met het programma De Uitdaging. Het programma is voor ondernemers die zich richten op het creëren van plekken voor een arbeidsmatige dagbesteding en/of werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens De Uitdaging ontwikkelen of versterken ondernemers met andere ondernemers samen het business model voor hun sociale firma. Ze krijgen daarbij professionele ondersteuning tijdens masterclasses, ontwikkelen ondernemerskills tijdens workshops, dagen elkaar uit in intervisie bijeenkomsten en krijgen een ervaren ondernemer als mentor toegewezen. www.amsterdam.nl/uitdaging

 

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Amsterdam

DEFLOGOHUB
Website
Email

Date & Time

March 23 | 14:30 to 19:00

Location

Impact Hub Amsterdam

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 16 March 2017