Wil jij weten hoe je een sterke community kan vormen rond jouw organisatie? En wordt je graag geinspireerd door nieuwe impact ideeen van jong talent? Twee vliegen in een sociale klap tijdens de Young Changemakers Special!
Community Building 17.00 – 18.00
Het opbouwen en onderhouden van levendige “communities” is heel belangrijk voor sociale ondernemingen. Steeds meer ondernemingen zijn op zoek naar goede community managers, maar een duidelijk carrière pad voor deze nieuwe tak van sport is er niet. Wat houdt community building precies in en hoe doe je dit? Tijdens deze interactieve sessie leren we meer over het onderwerp en gaan we aan de slag. Een workshop interessant voor zowel de werkzoekenden als geïnteresseerde sociale ondernemers.
Young Changemakers Special 18.00 – 18.30
Teams van Starters4Communities alumni buigen zich over impact casussen voorgelegd door Vandebron, Heroes & Friends en The Dutch Weed Burger. S4C alumni zijn getraind, gecoacht en in het veld aan de slag gegaan met sociaal ondernemen. De teams hebben een halve dag gewerkt aan verfrissende oplossingen en concepten. Tijdens de afsluitende pitches laten de winnende teams zien wat ze kunnen en krijg je een kijkje in de keuken bij vooruitstrevende sociale ondernemingen. Een panel van experts uit de social enterprise sector en het publiek verrijken de presentaties met hun feedback.
Borrel 18.30 – 19.30
We sluiten af met een feestelijke borrel en netwerkgelegenheid.
Geef je op via deze link!
Back to all Events

Event Organizers

Starters4Communities


Website
Email

Date & Time

May 13 | 17:00 to 18:30

Location

Impact Hub Amsterdam

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Entry Fee

Cost for Guests: Free

Updated on 11 April 2017