Hoe maak je de circulaire economie commercieel, of andersom? Pioniers aan het woord over wat er goed ging – en mis.

We willen van lineair naar circulair, maar hoe dan? Op De Groene Afslag vertellen dinsdag 5 november acht ondernemers elk in zes minuten over hun circulaire avonturen: the good, the bad and the ugly. Successen, obstakels en blunders, ze komen allemaal aan bod. Van fouten leren we tenslotte.

 

Sprekers

Laat je inspireren door het verhaal van Martijn Horsman, die vertelt hoe Schiphol het pad baant naar een zero-waste luchthaven in 2030, en wat ze daarin in de weg staat. Luister naar Marije Remigius van Fiction Factory, die circulaire tentoonstellingen bouwt en er steeds weer the hard way achterkomt dat voor een duurzaam eindproduct, de hele keten moet meedoen. Of Klaske Postma van Regeneration Design, die met afvalverwaarding haar dienmodel wil omzetten naar een verdienmodel. Naast deze drie vertellen ook Tim de Broekert van De Gezonde Stad, Jan-Jaap Folmer van Upp!, Marije Vroom van Vermaat, Roel Kramer van Van de Koe en Judith Hoekstra van De NieuweMakers hun verhaal – elk in zes minuten. Daarna: speeddaten! Date te kort voor al je vragen? Gelukkig hebben we de borrel nog.

Tijdens de halfjaarlijkse Ecosystem Meetup nemen we de tijd om de samenwerking verder uit te rollen voor een circulair Noord-Holland in 2050. Tickets zijn gratis en iedereen is welkom!

 

Voor wie?

Voor iedereen die wil weten hoe je een bedrijf circulair(der) kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

 

Programma

15:00 – 15:15 Inloop
15:15 – 18:30 Verhalen & speeddates
18:30 – 19:00 Borrel

Let op: dit evenement vindt plaats bij de Groene Afslag in Laren.

 

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen aan de versterking van het circulaire ecosysteem in de provincie. Als onderdeel van deze samenwerking organiseren we verschillende evenementen en masterclasses.

 

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub & Provincie Noord-Holland

Date & Time

05 November 2019 | 15:00 to 19:00

Location

De Groene Afslag

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Entry Fee

Cost for Members: Gratis

Cost for Guests: Gratis

Updated on 30 October 2019